KDO SMO IN KAJ DELAMO

Podjetje Digama d.o.o. je zastopnik in serviser za peči in vgradne kamine proizvajalca Prity-95 Ltd. iz Bolgarije. Glavna dejavnost podjetja je trgovina na debelo in drobno, poleg tega se ukvarjamo tudi z mednarodnim transportom in logistiko. Storitve mednarodnega transporta opravljamo že od leta 1999 na področju Evrope in Balkana. Vozni park sestavljajo tovorna vozila Volvo ter priklopna vozila in oprema Schwarzmüller in Schmitz. Za potrebe hitrih intervencij in dostav na področju Slovenije sta v sklopu skladiščnega objekta na voljo še kombinirano vozilo. Vsa vozila so EURO V.,tehnično brezhibna, redno vzdrževana na pooblaščenih servisih in odlično opremljena za mednarodni transport. Največja nosilnost vozil je 23-24 ton s skupno prostornino od 90 – 120 m3.V skladu s CMR konvencijo in zahtevami je vsak tovor na tovornem vozilu zavarovan v višini 100.000 EUR.Tovorna vozila upravljajo profesionalni vozniki z dolgoletnimi izkušnjami v domačem in mednarodnem prometu z zelo dobrim poznavanjem predpisov, zakonov in postopkov na širšem področju Evrope, še posebej Balkana, kjer opravimo zelo veliko prevozov. Vodilo podjetja je kvalitetna storitev od naklada do razklada, v čimkrajšem času, brez poškodb in izgube blaga, v obojestransko zadovoljstvo in v skladu z zakoni in predpisi, ki veljajo za avtoprevoznike.

PRODAJA

Smo generalni zastopnik blagovne znamke Prity. Kot ekskluzivni zastopnik vam nudimo široko ponudbo visokokakovostnih kaminov, peči in kotlov.

SERVIS

Smo pooblaščeni serviser za servisiranje vseh izdelkov blagovne znamke Prity. Kot generalni serviser vam zagotavljamo kakovostne poprodajne storitve na območju celotne Slovenije.

LOGISTIKA

Od leta 1999 se ukvarjamo s storitvijo mednarodnega transporta na področju Evrope in Balkana. Naše vodilo je: kakovostna storitev od naklada do razklada.

TOP